Maatwerk

Het belang van maatwerk!

Een echt leuk geschenk past perfect bij de ontvanger. Zowel het cadeau, de verpakking als de boodschap zijn dan op elkaar en op de ontvanger afgestemd. Dit maakt het geschenk persoonlijk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat geschenken een origineel en creatief tintje hebben. Om deze redenen hebben wij een groot aantal maatwerkmogelijkheden, waarmee u de geschenken naar wens kunt samenstellen.

Verpakking

Een eerste indruk telt. Dit geldt ook voor geschenken. De verpakking is het eerste wat de ontvanger van zijn of haar geschenk ziet en is bepalend in het overbrengen van de boodschap. Wilt u uw medewerkers of relaties bedanken? Dan is het leuk als de verpakking een mooie en uitnodigende uitstraling heeft. Gebruikt u de Fitlabel geschenken voor een marketingactie, bijvoorbeeld voor een direct mail, dan is het belangrijk dat de verpakking de boodschap op de juiste manier overbrengt. Wij hebben verschillende verpakkingen, van unieke sleeves voor de geschenkpakketten, tot duurzame verpakkingen voor de premiumgifts. Naast de keuze uit verschillende verpakkingen, is het bij ons ook mogelijk om deze te personaliseren met uw bedrijfslogo, een foto of een leuke tekst.

Maatwerk

Wij bieden niet alleen de keuze tussen verschillende geschenksamenstellingen en verpakkingen, daarnaast kan ook het geschenk zelf gepersonaliseerd worden. Zo kunt u verschillende geschenken laten bedrukken, graveren of voorzien van een sticker. Daarnaast kunt u aan alle geschenken een kaartje toevoegen, om het cadeau nog persoonlijker te maken. Deze kunt u zelf maken, of laten ontwerpen door het creatieve team van Fitlabel.

Hebt u specifieke wensen of bent u op zoek naar een specifiek geschenk? Laat het ons weten. Dankzij onze kennis van de branche, kunnen wij een hoop voor u realiseren. Zo zijn wij bijvoorbeeld business-to-business partner van Dopper.

Hebt u vragen, specifieke wensen of wilt u gewoon eens de mogelijkheden met ons doornemen? Neem dan direct contact met ons op, of bel 0318 – 75 62 82.

Bekijk hier de originele geschenken van het Fitlabel assortiment.
TIP: Bekijk voor meer ideeën ook onze cadeautips.