Direct Mail

Onder de aandacht komendirect-mail-marketing 2

U wilt toch ook dat uw bedrijf gezien wordt? De aandacht trekken van een (potentiële) klant of relatie kan lastig zijn. Immers, de boodschap moet duidelijk zijn en op de juiste manier overkomen. Een populaire manier om in contact te komen met de klant, is via een direct mail. In combinatie met een leuk geschenk van Fitlabel, kunt u een unieke direct mail creëren waarmee u zeker gezien wordt.

Fitlabel

De Fitlabel geschenken zijn een leuk cadeautje voor de ontvangers en zorgen ervoor dat uw direct mail wordt gezien. Het assortiment van Fitlabel bestaat uit originele leefstijlproducten, die vitaliteit en gezondheid  bevorderen. De geschenken stimuleren beweging en ondersteunen ontspanning.


Duurzaam en verantwoord

BirdhouseZijn verantwoord en duurzaam ondernemen kernwaarden binnen uw organisatie? Met de geschenken van Fitlabel kunt u deze speerpunten meenemen in uw communicatie uitingen. Zo is de Birdhouse, een fraai vogelhuisje van duurzaam karton, een leuk cadeautje dat kan worden meegestuurd in de direct mail. Ook de Fitband, een verantwoord geschenk dat beweging stimuleert, is een origineel cadeautje dat uw direct mail uniek maakt. Deze geschenken brengen uw boodschap over, maken uw direct mail uniek, en laten zien waar u als organisatie voor staat.

Personaliseren

Wilt u de echt een persoonlijk geschenk geven? Wij bieden verschillende mogelijkheden om de geschenken te personaliseren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een kaartje of een persoonlijke boodschap toevoegen en is het mogelijk om geschenken te graveren of voorzien van een opdruk. Hebt u specifieke wensen? Wij horen deze graag van u, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Bekijk hier de geschenken uit het Fitlabel assortiment, die uw direct mail uniek kunnen maken.