4 gezonde tips voor 2018

Een gezonde medewerker telt voor twee. Investeren in gezondheid doe je niet alleen, dit doe je samen. En het kan daarnaast ook erg leuk zijn. Fitlabel geeft daarom 4 tips om je collega’s fit te houden. We lichten daarbij ook enkele concrete geschenken uit!

1. Voorkom RSI klachten

RSI klachten en houdingsproblematiek komen vaak door continu ingespannen achter het bureau te zitten. Fitlabel biedt u daarom het geschenk de Fitband aan. Door bijvoorbeeld elk uur een minuut staand of zittend met onze Fitband een aantal effectieve en leuke oefeningen te doen.

2. Verzet het kantoormeubilair

Kleine aanpassingen in de opstelling van het kantoormeubilair kan de vitaliteit van uw medewerkers al stimuleren. Zet bijvoorbeeld de printer niet naast de computer. Het lijkt zo efficiënt, maar die paar stappen die men extra zet, leveren op de langere termijn toch meer op! Daarnaast is het ook goed voor de beweging om af en toe naar de kraan te lopen om een flesje water te vullen. Een leuk idee en een bijpassend geschenk hierbij zijn de doppersen bidons van Fitlabel.  Deze kunnen uiteraard in de stijl van uw bedrijf worden bedrukt!

3. Stimuleer het gebruik van de fiets

Met de Phoneholder van Fitlabel stimuleert u een sportievere levensstijl bij uw collega’s. Wellicht herkent u het probleem wel dat u tijdens het sporten door het gebrek aan zakken uw sleutel en smartphone niet kwijt kunt. De Phoneholder biedt met zijn extra sleutelvakje hier de perfecte oplossing voor. Hierdoor kunt u onbezorgd gaan sporten. De Phoneholder is daarom een erg leuk en sportief geschenk voor uw relaties of medewerkers.

4. Vergroot de kracht van je team

De saamhorigheid en de gezondheid kunnen versterkt worden met de unieke combinatie van originele en vitaliteit bevorderende geschenken en de motiverende en (licht)sportieve workshops van Fitlabel (vraag ons hier om meer informatie of een voorstel op maat).  Versterk dus de onderlinge band in je team(s) door te bouwen aan vitaliteit.
In samenwerking met Fitbox heeft Fitlabel ook jaarprogramma’s waarbij gedurende 4 kwartalen de medewerkers van je bedrijf fit en gezond het jaar rond werken. Hiermee worden inmiddels erg positieve resultaten behaald!

Wilt u meer weten over de geschenken van Fitlabel? Neem dan even contact met ons op. En om te zien hoe een verantwoord en duurzaam geschenk er uit ziet, bekijkt u hier de digitale showroom van Fitlabel.