Cadeautips

Persoonlijk tintje

Geef de geschenken een persoonlijke boodschap mee. Bijvoorbeeld een kaartje namens de organisatie of het bedrijfslogo op de verpakking. Team Fitlabel geeft uw geschenk graag vorm. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden die wij aanbieden om uw geschenk te personaliseren.

1. Feestelijke verpakking
De geschenken van Fitlabel worden in designverpakking geleverd. Sommige gelegenheden vragen echter om extra aankleding. Bijvoorbeeld cadeaupapier of een speciale verpakking. Graag verzorgen wij de geschenken naar uw wens.

2. Verpakt op eigen wijze
Wilt u een compleet eigen verpakking laten verzorgen? Geheel in de kleur en stijl van de organisatie. Team Fitlabel is graag bereid een speciale cadeaudoos of lifestylebox voor u te ontwikkelen.

3. Eindeloos combineren
Wilt u een combinatie van geschenken maken of zelf een pakket samenstellen? Fitlabel is een leuke aanvulling. Wij voegen de verschillende cadeaus samen in een verpakking naar wens. Zo wordt het een mooi geheel.

4. Levering op maat
Voor organisaties met diverse locaties organiseren wij doorgaans de gehele logistiek. Thuisbezorgen behoort ook tot de mogelijkheden. De geschenken van Fitlabel variëren van brievenbuscadeaus tot geschenkpakketten.

5. Van nul naar honderd
Helemaal vanaf ‘0’ beginnen? Wij ontwikkelen graag samen een maatwerkcadeau. Team Fitlabel heeft zich gespecialiseerd in gezonde designgeschenken. Wij werken met passie en zorg aan uw cadeau.

Benieuwd naar de Fitlabel geschenken? Bekijk hier het assortiment.

Waarom Fitlabel?
  • Trendsetter leefstijlproducten
  • Onderscheidend assortiment
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Ruime mogelijkheden voor maatwerk
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Zij gingen je voor

Opella heeft al haar medewerkers een gepersonaliseerde Dopper cadeau gedaan, ter gelegenheid van de 'Dag van de medewerker'.

Zij gingen je voor

Holland Fit heeft meerdere malen gekozen voor de Fitband, die tijdens diverse vitaliteitsprojecten is ingezet.

Zij gingen je voor

Boschland heeft nieuwe klanten benaderd met de (gepersonaliseerde) marketinggadgets van Fitlabel.

Zij gingen je voor

Remondis heeft gekozen voor de Fitlabel Hangmat, als leuk relatiegeschenk.