Pakketten

Relatiegeschenken

De Fitlabel geschenken zijn niet alleen leuk om te geven als premium gifts, ze lenen zich ook uitstekend voor het samenstellen van unieke geschenkpakketten. De lijfspreuk van Fitbox is niet voor niets: Originele geschenken met een positieve boodschap!

De Fitbox

De Fitbox is het geschenkpakket dat is gevuld met verschillende geschenken van het Fitlabel assortiment. De cadeautjes in deze geschenkpakketten sluiten goed op elkaar aan, waardoor ze elkaar versterken en één geheel vormen. Dankzij de unieke verpakking van de Fitbox, hebben de geschenken een mooie en luxe uitstraling. De pakketten zijn leuk om te ontvangen en laten zien dat uw organisatie vitaliteit en duurzaam ondernemen belangrijke speerpunten vindt.

Verantwoorde geschenkpakketten

Net als de Fitlabel geschenken, is de Fitbox een verantwoord geschenk gericht op vitaliteit en gezondheid. Om deze reden zijn er drie unieke Fitbox varianten, namelijk de Fitbox Energy, Balance en At Work.

De Fitbox Energy bestaat uit sportieve geschenken van het Fitlabel assortiment en is gericht op het stimuleren van beweging. Aan de andere kant van het assortiment, staat de Fitbox Balance. Dit pakket bestaat uit leuke geschenken waarmee de ontvanger zich optimaal kan ontspannen. Met de Fitbox At Work geeft u een geschenk dat fris en vitaal werken bevorderd.

De Choice keuzegeschenken

De Fitlabel geschenken zijn ook terug te vinden in de Choice. De Choice is het keuzegeschenk waarbij de ontvanger zelf een geschenk kan kiezen. De ontvanger kan een keuze maken uit geschenken van het Fitlabel assortiment, belevenissen en goede doelen. Met het geven van de Choice kan iedere ontvanger een geschenk kiezen dat het beste bij hem of haar past.

Meer informatie over de Fitbox geschenkpakketten en Choice keuzegeschenken kunt u vinden op www.fitbox.nl. Hebt u vragen of heeft u liever persoonlijk contact met ons? Dat kan natuurlijk. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318 – 75 62 82.