Over ons

Fitlabel

Een vitaal en gezond Nederland. Daar gaat Fitlabel voor. Fitlabel wil op een leuke manier mensen stimuleren meer te bewegen en gezonder te leven. Dit doen wij middels ons unieke assortiment. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om met behulp van geschenken op een leuke manier vitaliteit binnen het bedrijf te stimuleren.

Het Fitlabel assortiment bestaat uit geschenken gericht op vitaliteit, gezondheid en ontspanning. Zo hebben wij geschenken die het leuker en makkelijker maken om te gaan sporten, maar ook geschenken waarmee de ontvanger op een verantwoorde manier kan ontspannen.

Fitlabel is als A-merk al jaren trendsetter op het gebied van leefstijlproducten. Onze geschenken worden met zorg ontworpen, gemaakt en verpakt. Ons creatieve team is constant bezig met het vernieuwen van het assortiment, zodat we kunnen inspelen op nieuwe trends en u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Wanneer een Fitlabel geschenk?

De Fitlabel geschenken zijn het hele jaar door in te zetten. Daarnaast zijn de geschenken standaard voorzien van duidelijke instructies, in meerdere talen, waardoor ze voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. De Fitlabel geschenken kunnen onder ander ingezet worden als:

Direct mail
Personeelsgeschenken
Promotieartikelen
Relatiegeschenken

Onze Service

Bij Fitlabel stellen we hoge eisen aan  kwaliteit van onze geschenken en dienstverlening. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, plaatsen wij regelmatig leuke video’s waar u nog meer informatie over de geschenken kunt vinden. In deze video’s zijn handige oefeningen en eenvoudige gebruiksinstructies te vinden. Daarnaast vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Wilt u een geschenk geven, maar hebt u behoefte aan een beetje extra creativiteit? Wij denken graag met u mee, zodat u een uniek en passend geschenk kunt geven. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen en zorgen wij voor een perfecte bezorging en afhandeling.

Benieuwd naar wat nog meer voor u kunnen doen? Wij komen graag in contact met u.

Bekijk hier de unieke leefstijl geschenken van Fitlabel.

Waarom Fitlabel?
  • Trendsetter leefstijlproducten
  • Onderscheidend assortiment
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Ruime mogelijkheden voor maatwerk
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Zij gingen je voor

Opella heeft al haar medewerkers een gepersonaliseerde Dopper cadeau gedaan, ter gelegenheid van de 'Dag van de medewerker'.

Zij gingen je voor

Holland Fit heeft meerdere malen gekozen voor de Fitband, die tijdens diverse vitaliteitsprojecten is ingezet.

Zij gingen je voor

Boschland heeft nieuwe klanten benaderd met de (gepersonaliseerde) marketinggadgets van Fitlabel.

Zij gingen je voor

Remondis heeft gekozen voor de Fitlabel Hangmat, als leuk relatiegeschenk.